top of page
Mosaic Stones

Tema Hemgrupper

Vi har tema hemgrupper som börjar i vecka 15 i april och pågår i 10 veckor. 

Genom tema hemgrupper vill vi skapa utrymme för att lära känna fler människor i församlingen. 

Varje grupp har egen max kapacitet och anmälan är först till kvarn.


Här nedan kan du se de grupper vi har under våren 2024. Vi önskar att var och en som vill vara med i en hemgrupp får möjligheten att vara det. Vill du få mer information om hemgrupperna, kontakta Joanna Simonsson. 

Al Massira

Magnus & Carina Swetzén

 

Al Massira är arabiska och förmedlar betydelsen av en resa som man gör tillsammans med andra. Tänk på de två vännerna som var på väg till Emmaus, där Jesus tog följe och förklarade vad Bibeln säger om honom.  Under kursens gång utforskas profeternas liv i Bibelns ljus, från första Moseboken till evangelierna för att se hur Messias är synlig genom hela bibeln. 

Vi träffas hemma hos Magnus och Carina Swetzén, Kryddgårdsgatan 59, på onsdagar mellan kl. 18 och 20.30 med start vecka 15. (Max 6 personer). Vi startar kvällen med att äta en enkel måltid tillsammans. Därefter ser vi en film som presenterar budskapet om Messias följt av en stunds öppet samtal runt de ämnen som tagits upp i filmen. 

 

Kursen innehåller 13 filmer, vilket innebär att vi träffas vid 13 tillfällen. Det kommer vara 3 onsdagar/månad plus en helg (fre-lörd).

Vill du läsa mer om Al Massira? Gå in på www.almassira.org 

Har du frågor om Al Massira kursen, kontakta 0729-188 190​

Välkommen med din anmälan till Carina på carina@swetzen.com

Vi ser fram emot att göra denna resa tillsammans!

Magnus och Carina

Onsdag kl 18.00

Växa i det profetiska

Torsdag kl 18.30

När Jesus sände ut sina lärljungar bekräftade Gud budskapet med kraft. På samma sätt längtar vi efter att se mer av Guds kraft i församlingen och bland alla dem som desperat behöver ett ord från Herren här på Hässleholmen. Den här gruppen kommer vara en trygg plats att lyssna och våga pröva att dela ord av kunskap eller profetia med varandra, till uppbyggelse, uppmuntran och tröst. Om Gud leder oss ut på torget mot terminens slut skulle det vara spännande. Välkommen att följa Paulus uppmaning i 1 Kor. 14:1.

"Sträva efter kärleken, men var också ivriga att få de andliga gåvorna, framför allt profetians gåva."

Vi träffas i Lilla Brokyrkan varannan torsdag kl. 18:30. Vi startar 4/4 och fortsätter jämna veckor. Anmälan till Johan Swetzén 0704-004770 Max 12 pers.

Christian Booklet
Reading Bible

DBS (Upptäckande Bibelläsning)

Janne Théen & Jacob Gebrael

Onsdag kl 10.00-11.30

Vill du läsa Bibeln tillsammans med andra och reflektera över vad det betyder för ditt liv? Tillsammans läser, samtalar och ber vi kring hur vi kan växa i lärjungaskap genom att höra och göra. Vi möts varje vecka i Lilla Brokyrkan. 

Anmäl dig till Janne på 070-525 67 73.

DBS (Upptäckande Bibelläsning)

Urban Gustavsson

Måndagar kl 18.30

Vill du läsa Bibeln tillsammans med andra och reflektera över vad det betyder för ditt liv? Tillsammans läser, samtalar och ber vi kring hur vi kan växa i lärjungaskap genom att höra och göra. Vi möts varannan vecka på Lavendelgången 3.

Anmäl dig till Urban 0705-88 45 88.

Praying

Alpha?

Joanna Simonsson

Vill du utforska livet och dess mening?

Kontakta Joanna på 0760-62 83 19

Adult Students

Inte en hemgrupp! 
Magnus Swetzen

Kvällsbibelstudium

För de som vill studera bibeln lite mer ingående kommer det att finnas en möjlighet att komma till ett BIBELSTUDIUM på tisdagar kl 19.15 - 20.30 i Lilla Brokyrkan. Vi börjar med te och kaffe. 

Tillsammans kommer vi att fördjupa oss i bibeltexten, söka för att förstå textens bakgrund och ords betydelse där det är mer än det ser ut på ytan. Utifrån bibelstudiet vill vi tillsammans söka att förstå vad det kan innebära för oss idag. Under våren kommer vi i huvudsak studera 2:a Timoteusbrevet. Ett av målen är att vi ska lära oss hur man kan fördjupa sig i bibeltexten genom olika hjälpmedel. 

Det är inte nödvändigt att vara med varje gång. 

bottom of page