Weekend 2021

LÖRDAG 18 september

Tema 1: En OAS för generationer och nationer

Alle man på däck!!

Tänk att vi kan få samlas inför hösten och alla nya härliga äventyr med Brokyrkan.

I vår nya visionsförklaring pratar vi om att vi vill vara en OAS och därför blir lördagen på lägret speciellt inriktad på Oas-tanken. Betoning på hur vi är och kan vara en Jesus-OAS i hela Boråsbygden och mycket tid för gemenskap och att få njuta av detta att få vara del av en OAS. Kom med dina tankar och ditt bidrag till detta - meddela gärna LG Wahl 0766107154 hur du tänker.

Dagen börjar kl.10.00 på Sjöbonäs med en samling då vi sätter temat och sen blir det ett mycket blandat program med temat OAS.
OBS Knytis på lördag: Man tar med sig lunch och eftermiddagsfika till sitt sällskap och gärna lite mer (det finns möjligheter att grilla), kvällsmat ordnar vi från lägrets sida. (Därav den lägre kostnaden.)

SÖNDAG 19 september

Tema 2: TRO FÖR SKÖRD

Johan Nilsson.jpg

Alle man på däck - igen! 😃

Alla har vi fått förtroendet av Jesus att vara med i hans fortsatta "mission" i och till den här världen!

Därför räknar vi med att vi alla har en plats i skördearbetet. Men vilken är din och vilken är min? Och vad innebär det att ha tro för det?

Johan Nilsson, från Habo, kommer att vara med oss under söndagen och tala på temat "Tro för skörd" för att hjälpa oss. Johan är en begåvad kommunikatör men också ledare som bl.a. lett två församlingar i ett lyckat samgående med ett ökat antal människor.

Eftersom vi är på Sjöbonäs, vid Frisjön, så är det ett utmärkt tillfälle att bli döpt.

Hör i så fall av dig till Urban Gustavsson på 0705-884588 eller Joanna Simonsson på 0760-628319.

Välkommen med på en helg där vi tillsammans upptäcker mer av vad livet med Gud har att erbjuda.

Hålltider

Lördag 18/9

10.00  START-samling ute på Sjöbonäs

Söndag 19/9

10.00   Församlingsmöte: Framåt tillsammans

14.00   Tro för skörd - Johan Nilsson (Hör av dig om du vill bli döpt!)

17.00   Tro för skörd - Johan Nilsson

19.00.  Gemensam städning

20.00   Tack & hej!

Mellan samlingarna blir det givetvis mat och gemenskap.

Oavsett om du har varit med tidigare eller inte är du varmt välkommen!

OBS!

- Behöver du specialkost behöver vi din anmälan senast 5 september.

- Vill du vara säker på att få sängplats anmäler du dig snarast. ;)

VÄLKOMMEN MED!

(Ladda hem infoblad som pdf)